Wednesday, December 7, 2011

E di cfare eshte saddlebacking?

Vrei sa stii cum isi pastreaza tinerii americani „virginitatea” pana la casatorie?
Ce este saddlebacking?
Deoarece crestinismul pretinde sa ramai virgin pana la casatorie, adolescentii au gasit un nou mod de a-si pastra puritatea fizica. Practica sexuala utilizata de acestia a fost numita "saddlebacking", ceea ce inseamna a calari in sa. Termenul este preluat de la numele unei biserici evanghelice din California, numita Saddleback, a opta cea mai mare biserica din SUA.

Termenul a fost inventat de Dan Savage, un cronicar american, reporter si editor de ziar. El a devenit celebru in toata America cu coloana lui sexuala intitulata "Savage love".

Ce inseamna exact termenul de "saddlebacking"? Este o practica sexuala a tinerilor religiosi care doresc sa-si pastreze virginitatea pana la casatorie si fac astfel sex anal neprotejat. Actul sexual anal in asa-numita pozitie "doggy style" poate presupune si ejacularea spermei in fundul partenerului. In ciuda faptului ca Dan Savage este homosexual si se adreseaza in special cititorilor gay, expresia a fost adoptata si de adolescentii heterosexuali in cautare de noi modalitati de a pacali conceptiile stricte ale bisericii.Sexul oral si masturbarea nu mai sunt suficiente
Desigur, multe persoane considera ca valorile bisericii si exigentele de a-ti mentine virginitatea pana la casatorie sunt mult prea exagerate si poate chiar ilogice in vremurile moderne, deoarece tinerii incep sa-si descopere sexualitatea la o varsta foarte frageda.

Daca te intrebi cumva ce s-a intamplat cu masturbarea si sexul oral, afla ca pentru acesti tineri religiosi acestea au devenit neinteresante.

Cea mai mare problema a acestei practici sexuale este faptul ca nu se foloseste protectie in timpul actului sexual anal. Pentru acest lucru tot biserica poate fi gasita vinovata deoarece este impotriva utilizarii metodelor contraceptive, inclusiv a prezervativelor.

Se pare ca nu vom sti niciodata ce permite sau interzice Dumnezeu in aceste vremuri moderne!

No comments:

Post a Comment