Sunday, December 4, 2011

3 rregullat baze te seksit cilesor

Inainte de a urma orice sfat sau norma, invata despre cele trei reguli de baza ale sexului, astfel incat vei fi in masura sa iti scrii propria carte de sfaturi sexuale.
Te-ai pierdut prin multitudinea de sfaturi pentru sexul de calitate? Esti incapabil sa iti amintesti 120 de reguli pentru orgasmul ei si 115 sfaturi despre cum sa faci sexul interesant pentru un barbat? Nu-ti face griji, daca acorzi atentie celor trei reguli fundamentale ale sexului, este pe calea cea buna sa te satisfaci intotdeuna atat pe tine, cat si pe partenera ta!

Prima regula: fii relaxat
Probabil te-ai prins deja ca pentru sex de calitate cineva trebuie sa munceasca din greu si sa acorde atentie la foarte multe lucruri. Trebuie sa fie atlet si acrobat, ca sa nu mai mentionam expert in sex. Ei bine, toate astea sunt grozave, dar si un om mediu, care nu a studiat Kama Sutra si nu a practicat tantra se poate bucura de sex cel putin la fel de mult sau chiar mai mult odata ce a inteles regulile de baza ale sexului.

Cunostintele aprofundate pe aceasta tema te pot impiedica de fapt sa experimentezi placere atunci cand incerci sa aplici tot ce ai invatat. In loc sa te straduiesti sa-ti impresionezi partenera cu abordari exotice, renunta la presiunea de a-i dovedi tot felul de lucruri. Relaxeaza-te si bucura-te de sinergia cooperarii cu partenera.Relaxarea poate fi atinsa in mai multe moduri: prin umor, printr-o abordare ludica, dar mai ales prin acceptarea ta si a partenerei si prin afisarea voastra in lumina realitatii si adevarului. Daca partenera observa ca te straduiesti prea mult sa ii provoci placere fara un succes real, aceasta se va afla sub presiunea ca trebuie sa simta placere si astfel nimeni nu se poate bucura de sex.

In loc sa folositi o jucarie erotica avansata sau sa cresteri numarul si intensivitatea stimulilor, incepe sa-ti gadili partenera. Cel mai bun sex este nascut din spontaneitate.

A doua regula: fii senzual
Regula urmatoare a sexului de calitate este legata de spontaneitate: daca nu esti relaxat, vei gandi prea mult si vei incerca sa planuiesti sexul in detaliu, ceea ce va duce la o presiune mult mai mare. Sexul incepe numai si numai in capul cuiva. Mintea trebuie sa se cedeze corpului.

Daca lucrezi toata ziua intr-un mod intelectual, poate fi greu pentru tine sa-ti retrezesti corpul. Este mai usor astfel sa faci ceva care sa te forteze sa te concentrezi asupra corpului: incearca activitati sportive care sa-ti activeze tot corpul trebuind sa efectuezi miscari precise, care te fac constient de fiecare parte a corpului tau. Uita de orice altceva si concentreaza-te asupra existentei fizice. Relaxarea ghidata poate fi de asemenea o idee buna.Cand iti dai seama in timpul preludiului ca esti inca "in capul tau" si nu ai legatura cu simturile tale sau suspectezi ca acest lucru se intampla cu partenera ta, opreste-te si sugereaza un masaj. Prin masarea muschilor intregului corp constiinta se va deplasa de la cap la corp atat pentru persoana care primeste masaj, cat si pentru cea care il face. Astfel vei putea sa "iti activezi" simtul tactil.

Daca folosesti ulei de masaj parfumat vei implica si simtul mirosului si, daca esti suficient de persistent, si simtul auzului, odata ce partenera ta va incepe sa geama. Daca inca te mai simti deconectat, trezeste-ti simtul gustului si al vederii: iti sugeram sex oral si sarutat, ori chiar o pozitie ce iti ofera stimulare vizuala.

A treia regula: pastreaza lucrurile simple
Intoarce-te la baza si nu fa sexul mai complicat in mod inutil. Varietatea in sex este binevenita, dar nu trebuie sa o cauti de fiecare data cand faci sex. Nu trebuie sa incerci toate cele 27 de pozitii cu care esti familiar intr-o singura "sesiune". Uneori, o singura pozitie care va place amandurora este perfecta.De fapt, nu avem nevoie sa schimbam constant tipul de stimulare. Mai degraba suntem satisfacuti de un singur tip de stimulare atunci cand este realizata corespuzator si cand devine mai intensa in tempo-ul corect. Daca sunteti amandoi relaxati si simti corpul tau si al partenerei, sexul satisfacator este garantat.

De fapt, singura aptitudine la care ar trebui sa fii maestru, regula tuturor regulilor despre sex este sa stii cum sa asculti corpul partenerei si cum sa fii in acord cu acesta. Poate suna cam banal, dar vei vedea ca lucrurile se schimba de indata ce vei incepe sa "auzi" corpul partenerei, iar ea va incepe sa-l "auda" pe al tau. Asta se va intampla odata ce veti fi complet relaxati si cu toate simturile deschise, ceea ce iti va permite sa te deschizi si in fata partenerei.

No comments:

Post a Comment