Thursday, November 3, 2011

Ceshtjet teknike te lidhura me seksin oral

Penisi eshte i formuar nga rrenja, kolona, qafa dhe koka. Meso se cilat jane funksionet e cdo pjese dhe si ti stimulosh...Ky eshte i mbuluar me vena te cilat sjellin gjak te fresket dhe te kuq dhe cojne leng te vdekur, blu. Koka fillon me nje pjese te madhe, nje tip ane e cila disa here pengon lekuren qe te vije siper tij. Dhe mbaron me nje hapje ne te cilen del lengu i spermes.

Ne pjesen e poshtme, lekura e cila mbulon koken lidhet me qafen e penisit. Kjo lidhje eshte e nje rendesie themeltare, eshte lidhja e kenaqesise. Edhe pse ne disa meshkuj duket se nuk ekziston, mund te vesh re nje mbetje te saj, e cila sherben ne vazhdimesi ne funksionin e tij.
Nje pjese tjeter e rendesishme eshte vrima ne pjesen e siperme te kokes. Shikoje mire dhe provo ta perkedhelesh ngadale.
Pasi ke mbaruar me pjesen e bute, kape penisin fort dhe mundohu qe te ndiesh te dy kanalet te cilat te cojne ne koke, dy kollonat e mbajtjes.  Edhe pse nuk jane te ndjeshme, do te japin nje ndjenje sigurie dhe tensioni, te mbeshtetur dhe force.

Mundohu qe te kryesh presioj siper tyre, shtrengoji, perthyji.

No comments:

Post a Comment