Friday, November 11, 2011

Seks ne driten e qirinjeve

Seksi ne driten e qirinjeve eshte bere nje clishe aq i madh, saqe asnje nuk e ben me.Eshte me te ardh keq sepse eshte nje gje romantike, senzuale dhe ne te vertete speciale. Drita e qirinjve eshte e ngrohte, e bute dhe e embel; ben qe te duken me te bukura format e trupit lakuriq, te gjithe problemet e lekures zhduken dhe syte sikur fillojne te kene nje ndricim te vecante.

Drita e qirinjve eshte e pershtatshme per njerezit e turpshem, te cile sapo fillojne te bejne seks. Fillo me nje qiri dhe shto me shume me kalimin e kohes. Kini kujdes se mos digjni perdet ne te njejten kohe me pasionin tuaj!

Qirinjte mund te perdoren nga ciftet ne shume menyra te ndryshme: si nje vibrator ose si nje loder per lojrat SadoMaso

No comments:

Post a Comment