Friday, November 11, 2011

Mesimi i edukimit erotik

Ekziston nje univers seksual dhe pertej penetrimit...Por perpara se sa ta explorosh, duhet te besh nje kalim mental nga ideja qe cdo gje tjeter pervec penetrimit eshte vetem nje prelud dhe te fillosh qe te mendosh per penetrimin si nje nga shume gjerat argetuese te cilat mund ti besh me nje person lakuriq.

Keshtu sic thote dhe emeri i tyre, lodrat seksuale jane te mahnitshme sepse do te thote defrim, por vetem per te rriturit. Lodrat seksuale nuk zevendesojne prekjen e nje partneri, por ato mund te sjellin humor dhe eksitim me shume ne lojen tuaj seksuale, nga e cila shume cifte gezojne.

Disa persona konsiderojne qe seksi oral eshte me intim sesa akti seksual, ne kohe qe te tjeret e shikojne asgje me shume se nje forme preludi. Ne cdo menyre qe te shikosh gjerat, duke pasur parasysh numerin e madh te personave te cilat e klasifikojne si menyren e preferuar per te marre kenaqesi, shumica e tyre nuk kane kaluar kohe te mjaftueshme duke mesuar faktin qe te ofrosh, mund te jete gjithashtu nje eksperience e kendeshme.

No comments:

Post a Comment