Tuesday, October 18, 2011

Teknika per te bere fisting me sukses

Teknika me e njohur dhe me e testuar per te futur gishtat ne vagine ose anus quhet "rosa memece".Me sakte, duhet te perthyesh gishtat ne forme sqepi roseje dhe te shtrengosh grushtin gati sa madhesia e kycit te duarve.

Nje teknike e cila eshte pak me e veshtire eshte besh fisting me dy duar sebashku. Ne kete menyre, provon te penetrosh vaginen sa me shume eshte e mundur ne menyre sikur je duke u lurur. Vetem nje perqindje e vogel femrash mund te bejne kete teknike, por keto thone qe nuk i vjen keq, sepse kenaqesia eshte shume me e madhe.

Teknika e trete eshte te vendosesh gishtin e madh midis treguesit dhe  gishtave te mezit. Ne kete menyre, mund te ofrosh stimulim me te forte vagines ose anusit.

No comments:

Post a Comment