Tuesday, October 18, 2011

69 ne kembe e ke provuar?

Pozicioni 69 eshte shume me komod atehere kur nje cift gezohet nga ajo ne pozicionin e shtrire, por ajo mund te vihet ne aplikim dhe kur te dy partneret rrijne ne kembe.Versioni ne kembe i pozicionit 69 fillon ne te njejten menyre si ne versionin kur te dy rrini te shtrire. Ne kete rast, mashkulli eshte ai qe rri shtrir ne kurriz, ne kohe qe femra shtrihet persiper. Mashkulli e kap femren ne pjesen e poshtme te kurrizit dhe ulet vendoset ngadale ne pozicionin e ulur. Pasi u vendos mire, ngrihet ngadale ne kembe.

Nje menyre tjeter per versionin ne kembe te pozicionit 69 eshte qe femra te rrije shtrire ne kurriz, ne ate menyre qe koka e saj te jete ne fundin e krevatit. Pastaj mashkulli ha kembet dhe vends zonen pubiane prane fytyres se saj, duke u perkulur perpara dhe duke e mbajtur poshte gjunjeve te tij. Pasi sigurohet qe ajo rri me kofshat e saj ne shpatullat e tij, i mban kembet rreth qafes se tij dhe ngrihet drejt.

Per te bere pozicionin 69 ne kembe mashkulli duhet te jete i fuqishem per te mbajtur partneren, ne kohe qe femra duhet te kete rezistence te mjaftueshme per tu mundur te mbeshtetet tek partneri

 

No comments:

Post a Comment