Tuesday, October 18, 2011

Si te pregatitesh te besh seks ne pozicionin 69?

Pozicioni 69 do te thote qe te dy partneret te jete te stimuluar ne kohe qe formojne numerin 69 me trupet e tyre.Me sakte, koka jote eshte midis kembeve te partnerit, ne kohe qe pjeset e tua intime jane perpara tij.

Menyra e zakonshme per te bere 69 eshte qe njeri prej jush qe shtrihet me kurriz ne kohe qe tjetri rri persiper. Por mund ta beni dhe duke ndenjur menjeane ose ne kembe. Ne versionin klasik te pozicionit 69, partneri i cili rri me kurriz duhet te mbeshtese koken ne nje jastek - nuk do qe te ndalosh ne mes te pasionit sepse te dhemb qafa!

Njerezit gezohen nga pozicioni 69 zakonisht vetem per te dhene dhe marre seks oral, por kjo eshte vetem nje nga opsionet e kendshme te cilat pozicioni 69 ka per ti ofruar. Si ne cdo akt seksual, eshte e nevojshme qe te jeni te dy me te vertete te relaksuar. Por ne kete pozicion ke nevoje qe te ndrihesh shume i konfortuar sepse pozicioni 69 tregon partnerit tend gjera te cilat as ti nuk i ke pare.

Ne qofte se je i apasionur i aksesoreve erotike, pozicioni 69 eshte i pershtatshem per ti perdorur ne menyra te reja, interesante.

No comments:

Post a Comment